Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Zwengelbengel

€ 8,69 € 0,- € 1,82 € 0,- 0% 21% 0% € 10,51

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelZwengelbengel
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Zwieren en zwaaien en tegelijkertijd de kraaltjes proberen los te krijgen.

De Zwengel Bengel is een speeltje dat zeer geschikt is voor papegaaien die het leuk vinden om kralenkettingen uit elkaar te halen. Met dit speeltje bied je jouw gevederde vriendje extra uitdaging omdat hij/zij er zeer goed ook aan kan hangen. Let maar op, binnenkort zie je hem/haar als een Tarzan of Jane aan één van de wiffle balls hangen, die in de Zwengel Bengel verwerkt zijn!

Voor uren speelplezier!

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 35 cm
  • Breedte Speeltje: 12 cm