Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezorgen

Hieronder staat beschreven hoe de bezorging van jouw pakketje geregeld is:

Levertijden

Alle artikelen van de Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat jouw bestelling gereed is. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren. Sommige artikelen hebben we op voorraad en worden zo snel mogelijk verzonden.

Verzendwijze

De Papegaaienwerkplaats maakt gebruik van PostNL om de pakketten te verzenden. Zodra jouw pakketje verzonden is zal je hiervan via mailnotificatie over worden geïnformeerd. In deze mailnotificatie heb je ook de mogelijkheid om de afleverdatum naar eigen keuze aan te passen. Hierna ontvang je een volgende mail met aflevertijdstip en track & trace gegevens over de zending.

Afleveradres

De Papegaaienwerkplaats levert alleen aan adressen in Nederland en België, hiervoor maken wij gebruik van de service van PostNL. PostNL levert alleen aan het opgegeven adres, ben je niet thuis op het moment van levering, dan wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt afgegeven, het wordt niet opnieuw aangeboden en ook niet bij de buren afgegeven (=beleid van PostNL).

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje te laten bezorgen bij een van de ruim 3.000 afhaallocaties van PostNL in Nederland, of een van de bijna 1.000 afhaallocaties van PostNL in België. Op vertoon van het afhaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs kun je jouw pakket afhalen bij het door jouw gekozen afhaalpunt. Zodra het pakket op het afhaalpunt ligt zal je daarvan via mailnotificatie op de hoogte worden gebracht. Je kunt dan zelf kiezen wanneer je het pakket gaat ophalen.

Verzendkosten

Voor het afrekenen zal de Papegaaienwerkplaats altijd de verzendkosten gescheiden zichtbaar maken. Wij maken voor de verzending van onze pakketten gebruik van PostNL, hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende tarieven:

  • Verzenden binnen Nederland: € 8,28
  • Verzenden naar België: € 12,95

Retourkosten

Bestellingen worden, indien compleet geretourneerd, gratis door de Papegaaienwerkplaats retour genomen. Voor meer informatie over retourzendingen zie “retourbeleid de Papegaaienwerkplaats”.