Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het antwoord op een aantal vragen die ons regelmatig gesteld worden.

Heb je een vraag ons? Misschien vind je het antwoord hieronder, zo niet dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik zie bij het papegaaien speelgoed en de opstapstokken dat ik kan filteren op verschillende maten (groot, middelgroot, klein en mini) wat bedoelen jullie daar precies mee?

Voor het gemak hebben wij de verschillende papegaaiensoorten ingedeeld in een aantal categorieën, zo kun je snel filteren op speelgoed en opstapstokken die geschikt zijn voor jouw vogel. Wij hebben dit als volgt ingedeeld:

  • Groot: Ara’s
  • Middelgroot: Kaketoes, Amazones, Grijze roodstaarten, Edelpapegaaien, etc.
  • Klein: Bonte Boer, Meijer papegaai, Caiques, Phyrurra's, etc.
  • Mini: Dwergpapegaaien en Parkieten.

Kan ik ook een speeltje of ander artikel ook op maat laten maken?

Jazeker kan dat! Wij laten ons graag uitdagen om iets moois voor jou of je gevederde vriendje te maken. Dus aarzel niet om te vragen naar de mogelijkheden. Meer over maatwerk vind je bij artikel op maat.

Hebben jullie zelf ook Papegaaien en/of Parkieten?

Ja, wij hebben zelf ook vogels. We hebben alles bij elkaar: 1 Ara (Bodhi), 2 Caiques (1 witbuik (Boyke) en 1 zwartkop (Loekie)), 1 Grijze roodstaart (Bliksem), 1 Ara Maracana (Bobje), 1 Amazone (Yari), 1 Roodbuik (Max) en 1 Valkparkiet (Beppie). Een gezellige bende dus en voldoende mogelijkheid om te testen welk speelgoed en materiaal het beste bij welke vogel past.

Is het papegaaienspeelgoed dan wel veilig als jullie zelf vogels hebben?

Ja, wij maken al het papegaaienspeelgoed en de opstapstokken in onze aparte werkplaats. Hier komen geen vogels (ook onze eigen vogels niet). Daarnaast zijn al onze vogels vrij van besmettelijke ziektes en in het bezit van een geldige gezondheidsverklaring.

Waar kan ik terecht voor aanvullende vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0031-(0)85 876 875 7 (op werkdagen van 10.00u en 12.00 en van 13.00u tot 16.00u). Het kan zijn dat we druk aan het zagen en boren zijn en daarom de telefoon niet horen. Laat dan even een berichtje achter, dan bellen we jou zo snel mogelijk terug. Je kunt ook altijd een mail sturen naar klantenservice@papegaaienwerkplaats.nl.

Doen jullie ook iets voor de Pagegaai en Parkiet in de zijn natuurlijk habitat?

Ja, wij steunen organisaties die zich inzetten voor het behoud van de Papegaai en Parkiet in de natuur. Deze organisaties steunen wij o.a. met een financiële bijdrage en daarom reserveren wij van ieder papegaai gerelateerd artikel dat wij in onze webshop verkopen een gedeelte van de opbrengst om te doneren.