Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Betalen & geldzaken

Bij De Papegaaienwerkplaats heb je verschillende betaalmogelijkheden

Je kunt betalen via de volgende manieren:

  • iDEAL (NL)
  • Bankcontact (BE)
  • PayPal
  • Vouchers & prepaid kaarten

iDEAL (Nederland)

Bij de Papegaaienwerkplaats kun je met iDEAL betalen via jouw eigen (Nederlandse) bank. Wanneer je kiest voor betalen via iDeal, verwijst de techniek jou door naar het betaalscherm van je eigen bank. Je voert daar de betaling uit volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.

Bankcontact (België)

Als Belgische klant van de Papegaaienwerkplaats kun je via deze service direct online afrekenen, via de eigen vertrouwde bankomgeving.

PayPal

Bij de Papegaaienwerkplaats kun je met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op jouw PayPal rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: de Papegaaienwerkplaats krijgt jouw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn jouw aankopen met PayPal aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Vouchers & prepaid kaarten

Bij de Papegaaienwerkplaats kun je met verschillende vouchers en prepaidkaarten betalen. De kaarten die wij accepteren zijn: YourGift en Webshop Giftcard.

Betaalkosten

De Papegaaienwerkplaats rekent voor zijn transacties geen betaalkosten, dus de prijs die je in het winkelmandje ziet is de prijs die je betaalt.