Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artikelen op maat

 

Een artikel op maat is ook mogelijk bij De Papegaaienwerkplaats

Bij De Papegaaien werkplaats vind je een ruim assortiment aan artikelen voor je papegaai, je interieur, voor jezelf en om cadeau te doen aan iemand anders. We voeren een standaard assortiment en een assortiment limited editions.

Personaliseer je artikel

Ondanks dit ruime aanbod kunnen wij ons voorstellen dat je naar iets op zoek bent, dat je niet op onze website kunt vinden. Of je hebt iets gezien, dat je graag een beetje zou laten aanpassen.

Bij De Papegaaienwerkplaats snappen wij dat helemaal! Daarom bieden wij sowieso bij alle artikelen al de optionele mogelijkheid om een artikel te laten personaliseren met eigen lederen naamlabel. En bij onze dromenvangers bieden wij de mogelijkheid om deze te laten voorzien van veren van je eigen vogel(s). Ook kun je ons altijd vragen om een bestaand artikel uit te breiden met extra’s of uit te voeren in een andere kleur.

Vraag om maatwerk

Naast personalisatie of aanpassing van het bestaande assortiment kun je ook een artikel volledig op maat laten maken. Wil jij bv. een dromenvanger in een compleet andere kleur, zoek je specifiek interieuraccessoire, of wil je graag een gehaakte knuffel van jouw lievelingsdier? Vraag naar de mogelijkheden.
 
Aarzel niet! Wij gaan graag voor jou aan de slag, dus daag ons uit!
Wij vinden niks gek en maken graag een artikel speciaal voor jou op maat of passen we een bestaand artikel naar jouw wensen aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Maatwerk aanvragen kan via e-mail: klantenservice@papegaaienwerkplaats.nl of telefonisch op: 0031-(0)85 876 875 7. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Je ontvangt altijd van te voren een prijsopgave, pas na jouw akkoord gaan we daadwerkelijk aan de slag.