Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mijn account

Beheer je account

Bij De Papegaaienwerkplaats kun je een account aanmaken om sneller je bestelling te plaatsen en mee te doen aan spaaracties voor extra korting. Een account aanmaken heeft dus meerdere voordelen. Hieronder vind je wat aanvullende informatie over jouw account.

Mijn e-mailadres wijzigen

Jouw e-mailadres gebruik je op de Papegaaienwerkplaats om in te loggen. Ook houden wij jou na het plaatsen van een bestelling via e-mail volledig op de hoogte. Het is daarom belangrijk dat je een actueel e-mailadres opgeeft. Je kunt het e-mailadres wijzigen door in te loggen en te klikken op “Mijn gegevens”. Voordat de wijziging wordt doorgevoerd, ontvang je eerst op het nieuwe e-mailadres een bevestigingsmail. Nadat je op de link, die in deze email vermeld staat, geklikt hebt, wordt het nieuwe e-mailadres geactiveerd.

Mijn gegevens wijzigen

Je kunt zelf bij de Papegaaienwerkplaats altijd jouw gegevens, zoals naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens, wijzigen. Wil je de gegevens in jouw account wijzigen? Log dan eerst in via “inloggen” om vervolgens de door jou gewenste wijzigingen aan te brengen. 

Wachtwoord wijzigen of vergeten

Als je het wachtwoord vergeten bent, klik dan op “wachtwoord vergeten?” Door jouw e-mailadres in te vullen, krijg je per e-mail een bericht met een link om je wachtwoord te wijzigen. Indien je niet langer toegang hebt tot het e-mailadres dat bij ons bekend is, neem dan contact op met onze klantenservice