Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wrakhout

€ 7,56 € 0,- € 1,59 € 0,- 0% 21% 0% € 9,15

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelWrakhout
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Gewoon een slinger die erom vraagt uit elkaar gehaald te worden.

Heb jij ook zon papegaai die heel systematisch het ene onderdeel na het andere van zijn/haar speelgoed verwijderd? Dan is Wrakhout echt een leuk speeltje voor hem/haar. De houten letters kunnen één voor één gesloopt worden en de acryl oogjes kunnen met een beetje techniek uitgebogen worden. Zo kan deze leuke slinger geheel tot losse onderdelen ontleed worden.

Afmeting:

  • Totale breedte (Gemeten vanaf buitenkant ophangpunten): 51 cm