Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Voetenspel Orion

€ 5,29 € 0,- € 1,11 € 0,- 0% 21% 0% € 6,40

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelVoetenspel Orion
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een voetspeeltje met de gelijkenis van een planeet.

Voetenspel Orion is een speeltje voor de vogels die ook graag op de grond of op een tafel spelen. Het speeltje bestaat uit een wiffle ball, die uitgebreid is met houten kraaltjes en acryl schijfjes en door de manier van in elkaar zetten wel wat weg heeft van een planeet. Door het afwisselende gebruik van houten en acryl onderdelen kan elke voetspeeltje-liefhebbende papegaai zich hier op en top mee vermaken.

Het voetspeeltje geeft jouw papegaai extra voetflexibiliteit en is daarnaast een ontzettend leuk attribuut om samen spelletjes te doen. Vraag naar de kleuren, vormen of schuif het balletje eens over de tafel. Succes gegarandeerd!

 

Afmeting:

  • Totale breedte speeltje (Gemeten vanaf einde touw): 10 cm x 11 cm