Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Voetenspel Bezige Bij

€ 9,29 € 0,- € 1,95 € 0,- 0% 21% 0% € 11,24

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelVoetenspel Bezige Bij
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een voetspeeltje met de acryl bijtjes om je papegaai gezelschap te houden.

Voetenspel Bezige Bij is een vrij uitgebreid voetspeeltje dat speciaal voor de vogels die ook graag op de grond of op een tafel spelen een echte aanrader is. Het speeltje bestaat uit een wiffle ball, die uitgebreid is met houten harten, blokjes en kralen en verder opgesmukt is met acryl kralen en bijenfiguurtjes. Dit voetspeeltje is wat groter dan Voetenspel Orion en de Voetbal en daardoor ook geschikt voor wat grotere papegaaien.

Jouw papegaai zal dit voetspeeltje zeker weten te waarderen, want het biedt veel uitdaging. Speel samen met je papegaai een spelletje met behulp van dit voetspeeltje. Vraag bijvoorbeeld naar de kleuren, vormen of schuif het balletje eens over de tafel. Veel speelplezier!

 

Afmeting:

  • Totale breedte speeltje (Gemeten vanaf einde touw): 10 cm x 10 cm