Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Voetbal

€ 6,16 € 0,- € 1,29 € 0,- 0% 21% 0% € 7,45

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelVoetbal
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een uitdagend voetspeeltje waarmee je papegaai zich perfect kan amuseren.

De voetbal is een speeltje voor de vogels die ook graag op de grond of op een tafel spelen. Het speeltje bestaat uit een wiffle ball, die uitgebreid is met acryl figuurtjes, kralen en schijfjes om voldoende uitdaging en afwisseling te bieden.

De voetbal biedt jouw papegaai de mogelijkheid om zijn/haar pootjes te trainen en gezellig met jou te spelen. Schuif het balletje over de tafel en kijk wat er gebeurt!

Afmeting:

  • Breedte speeltje: 7 cm x 9 cm