Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Te Hooi en Te Gras

€ 14,54 € 0,- € 3,05 € 0,- 0% 21% 0% € 17,59

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelTe Hooi En Te Gras
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een flink blok hout dat uitdaging aan de sloopgrage snavel biedt en tegelijkertijd kan dienen als een alternatieve manier van voeding aanbieden.

Wil je jouw papegaai meer uitdaging geven bij het zoeken naar eten? Biedt het voer dan aan in de Te Hooi en te Gras. Dit is een flink blok natuurhout dat goed gedroogd is in onze werkplaats en daarna voorzien van verschillende gaten. In de gaatjes kan het voer “verstopt” worden en biedt daarmee een natuurlijkere manier van voer zoeken aan je papegaai dan wanneer je het gewoon in een bakje “serveert”. Daarnaast biedt dit blok voldoende sloopuitdaging aan zelfs de grootste papegaai.

Afmeting:

  • Totale lengte (gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 37 cm
  • Houten blok: 15 cm hoog x 10 cm breed