Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Sloopstad

€ 14,22 € 0,- € 2,99 € 0,- 0% 21% 0% € 17,21

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelSloopstad
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Breidt de woning van je gevederde vriendje uit met de Sloopstad.

Sloopstad is een gezellige stad met houten huisjes en bouwvakkers die aan de middelgrote en kleine papegaai een leuke bezigheid bieden. De papegaai kan zich lekker vermaken met het uitrafelen van de touwen, of juist in de touwen swingen. De houten blokjes zijn van redelijk hard hout en bieden dus voldoende weerstand aan de lustige sloper.

Dit is een Limited edition, dus OP=OP.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 68 cm
  • De Breedte van de ophangstok is: 37 cm