Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Sloopkogel

€ 15,84 € 0,- € 3,33 € 0,- 0% 21% 0% € 19,17

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelSloopkogel
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Sloopkogel doet zijn naam eer aan en is zelf een echte sloopkogel en daarnaast ook bestand tegen de heuse slopers onder onze gevederde vriendjes.

Sloopkogel is een robuust papegaaienspeeltje dat ook voor de grote papegaai een uitdaging biedt. Het bestaat uit meer dan 12 meter henneptouw dat goed strak in elkaar geknoopt en niet zomaar uit de knoop gehaald is. Dus ook jouw ara gaat kan de uitdaging aan!

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 60 cm.
  • Sloopkogel is 35 cm hoog en 10 cm breed.