Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Scoeby You

€ 6,34 € 0,- € 1,33 € 0,- 0% 21% 0% € 7,67

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelScoeby You
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Scoeby You is de kleinere variant van Scoeby 2 en vooral geschikt voor parkieten en papegaaien met een voorkeur voor kleiner speelgoed.

Dit veelzijdige papegaaienspeeltje is met een vierkante scoobydoo knoopwijze geknoopt en voorzien van verschillende gekleurde ronde en vierkante houten kralen. Dit maakt dat jouw gevederde vriendje zich zeker uren gaat vermaken met Scoeby You.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 25 cm
  • Scoeby You is 25 cm lang en heeft een diameter van 2 cm.