Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schommelen

€ 15,35 € 0,- € 3,22 € 0,- 0% 21% 0% € 18,57

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelSchommelen
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een gezellige schommel voor de kleine papegaai.

Schommelen is een uitdagend speeltje voor de actieve kleine papegaai en biedt veel uitdaging. De papegaai kan lekker zitten en de houten onderdelen slopen of actief aan de schommel hangen en op en neer swingen. Het is maar net wat hij/zij leuk vindt.

Het zitgedeelte is volledig omwonden met henneptouw en biedt daardoor een goede basis om stevig en veilig te kunnen zitten.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 46 cm
  • Breedte zitvlak: 40 cm