Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schommelduo

€ 9,14 € 0,- € 1,92 € 0,- 0% 21% 0% € 11,06

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelSchommelduo
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een fijne schommel voor de kleine papegaai.

Schommel Duo is een uitdagende schommel voor de middelgrote papegaai. Hij/zij kan hier lekker aan gaan hangen, maar ook heerlijk op rusten en/of gewoon gezellig op en neer schommelen. Het is maar net wat jouw vogel leuk vindt.

Het zitgedeelte is volledig omwonden met henneptouw en biedt daardoor een goede basis om stevig en veilig te kunnen zitten.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 55,5 cm
  • De breedte van het zitvlak is: 34 cm