Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Otto Octo

€ 6,10 € 0,- € 1,28 € 0,- 0% 21% 0% € 7,38

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelOtto Octo
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een gezellig octopus die zijn ogen uitkijkt

Otto Octo heeft een schattig koppie, dat jouw papegaai graag gezelschap komt houden. Met zijn lieve oogjes kijkt hij vriendelijk om zich heen. De tentakeltjes zijn gemaakt van touw met houten kraaltjes en zal de kleine papegaai een heerlijke uitdaging bieden om alle kraaltjes stuk voor stuk te verwijderen en de touwtjes te ontrafelen.

Dit is een limited edition, dus OP=OP!

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 22 cm
  • Breedte speeltje: 6 cm