Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mini Swing

€ 10,75 € 0,- € 2,26 € 0,- 0% 21% 0% € 13,01

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelMini Swing
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een kleine jungle swing voor de kleine papegaai en parkiet.

Heb jij een parkietje of een kleine papegaai die meer van kleiner speelgoed houdt? Dan is de Mini Swing een heel leuk item. Dit schommeltje is fijn van bouw en daardoor ook geschikt voor de kleintjes. Door de afwisseling van kleine acryl- en houten kraaltjes is het een fleurig geheel dat zeker gewaardeerd zal worden door jouw gevederde maatje.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 33 cm
  • Breedte zitvlak: 10 cm