Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Lol Cirkel

€ 10,64 € 0,- € 2,23 € 0,- 0% 21% 0% € 12,87

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelLol Cirkel
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Schommelen en hangen doet jouw gevederde vriendje aan de Lol Cirkel.

De Lol Cirkel bestaat uit 4 ringen van henneptouw die op zodanige manier aan elkaar geknoopt zijn dat het een als een soort gymtoestel gebruikt kan worden. Jouw papegaai of parkiet kan door de cirkels heen kruipen, erop of in zitten, aan hangen en zwieren. De houten kraaltjes zorgen voor extra speelplezier en fleurigheid.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 45 cm
  • Lol Cirkel is 45 cm hoog en 20 cm breed.