Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Ladderzat 3

€ 9,79 € 0,- € 2,06 € 0,- 0% 21% 0% € 11,85

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelLadderzat 3
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Ladderzat 3 is een touw geknoopte ladder die geschikt is voor alle papegaaien soorten.

Ladderzat 3 is een ladder met 3 tredes die vooral de middelgrote en kleine papgaaiensoorten een hele fijne hangplek biedt, maar je zult zien dat ook parkieten zich hier kostelijk mee kunnen vermaken. De vogels kunnen erin zitten, zwieren en zwaaien of gewoon lekker chillen. De schommel is volledig gemaakt van henneptouw waar jouw gevederde vriendje ook lekker lang kan pulken en frummelen.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 105 cm
  • Ladderzat 3 heeft een lengte van 105 cm en is 15 cm breed.