Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Kralenfloss

€ 10,15 € 0,- € 2,13 € 0,- 0% 21% 0% € 12,28

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelKralenfloss
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Kralenfloss biedt een mooie uitdaging aan alle frummelaars en houtknippers.

De Kralenfloss is een touwspeeltje van uitgerafeld henneptouw dat door alle houten kralen die eraan bevestigd zijn voor iedere vogel die van frummelen en prutsen houdt een echte aanwinst is. De kralenfloss kan door de grote hoeveelheid touw en kralen ook wel een poosje mee, want ze moeten er toch wel even moeite voor doen om alle kralen eruit te krijgen.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 50cm
  • Kralenfloss is 50 cm lang en 14 cm breed.