Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Kokerjuffer

€ 12,71 € 0,- € 2,67 € 0,- 0% 21% 0% € 15,38

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelKokerjuffer
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een zeer stevige koker met acryl kralen en schijfjes om de snavelvlugge papegaai een uitdaging te bieden.

De kokerjuffer heeft een basis van een zeer stevig kartonnen koker die verder uitgebreid is met verschillende acryl kralen en schijfjes om een echte uitdaging te bieden aan zelfs de grootste slopers. De koker is tegen een stootje bestand en is door de acryl kralen en schijfjes een gezellig kleurige toevoeging aan het speelassortiment van je papegaai.

Voor papegaaien die graag hun snaveltje op de proef stellen is dit echt hét speeltje!

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 27,5 cm
  • Speeltje: 14 cm hoog x 11 cm breed