Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Klompendans

€ 34,94 € 0,- € 7,34 € 0,- 0% 21% 0% € 42,28

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelKlompendans
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Uitdagend speelitem voor de grote, middelgrote en kleine papegaai die niet terugdeinst voor een uitdaging.

De Klompendans is een redelijk groot speeltje dat zowel aan de stoere kleine papegaai, de middelgrote en de grote papegaai voldoende uitdaging biedt. Door de afwisseling van schijven natuurhout, acryl onderdelen (dunne schijfjes, grote vormen en balletjes) en diverse houten blokjes in verschillende vormen biedt dit speeltje veel afwisseling en biedt dit genoeg entertainment aan je papegaai.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 48 cm
  • Breedte speeltje: 13 cm