Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Jungle Gym

€ 24,75 € 0,- € 5,20 € 0,- 0% 21% 0% € 29,95

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelJungle Gym
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Met deze ladder/schommel waant jouw papegaai zich volledig in de jungle.

De Jungle Gym is een flinke touwladder die helemaal opgebouwd is met verschillende vormen, kleuren en materialen, van houten kralen tot acryl bloemschijfjes. In het midden is een plateau van houten latjes gemaakt waar de papegaai op kan zitten. De Jungle Gym kan als touwladder opgehangen worden, maar ook als schommel. Bekijk de foto’s voor verschillende ophangmethodes.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangpunten): 90 cm
  • Breedte speeltje: 15 cm