Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

J. van Gaaisteren

€ 14,58 € 0,- € 3,06 € 0,- 0% 21% 0% € 17,64

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelJ. van Gaaisteren
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Houdt jouw papegaai van puzzelen? Dan is J. van Gaaisteren hét ideale speeltje!

J. van Gaaisteren is een ontzettend uitdagend speeltje dat jouw gevederde vriendje urenlang zal vermaken en uitdagen. De vele puzzelstukjes zijn allemaal met touw aan elkaar verbonden. De tussengeplaatste kralen zorgen ervoor dat de puzzelstukjes een beetje afstand van elkaar hebben waardoor extra uitdaging aan de snavel van jouw papegaai of parkiet geboden wordt. Onderaan het speeltje hangen nog 4 fopspenen van acryl die bij veel vogels favoriet zijn.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 35 cm
  • J. van Gaaisteren is 24 cm (zonder ophangtouw gemeten) en 11 cm breed.