Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hangplek

€ 16,27 € 0,- € 3,42 € 0,- 0% 21% 0% € 19,69

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelHangplek
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Chillplek voor de kleintjes.

Wil jij jouw kleine papegaai of parkiet een leuk plekje bieden om op te zitten en tegelijkertijd lekker te spelen? Kies dan voor de Hangplek! Deze uitdagende zitgelegenheid biedt meer dan genoeg afwisseling doordat de kern van mooi gedraaid hout gemaakt is en daaraan verschillende items bevestigd zijn, die jouw kleine gevederde vriendje naar hartenlust kan slopen.

Afmeting:

  • Totale lengte (gemeten vanaf de bovenkant ophangpunt): 33 cm
  • Breedte speeltje: 17 cm