Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Grof Geweld

€ 16,76 € 0,- € 3,52 € 0,- 0% 21% 0% € 20,28

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelGrof Geweld
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

De naam zegt het eigenlijk al… hier is zelfs de grootste sloper even zoet mee!

Grof geweld is een speeltje voor de grotere papegaaien (of de kleinere papegaaien die wel van een uitdaging houden). De kern is gemaakt van een flink blok natuurhout, met daaraan een heleboel extra elementen (acryl onderdelen, kartonnen puzzelstukjes, lederen vormpjes, houten schijven, natuurhouten blokjes en lekker veel touw om uit te pluizen). Hiermee is zelfs de grootste sloper wel even bezig!

Afmeting:

  • Totale lengte (gemeten vanaf bovenkant ophangpunt): 45 cm
  • Breedte speeltje: 30 cm