Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Goed Gevat

€ 46,39 € 0,- € 9,74 € 0,- 0% 21% 0% € 56,13

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelGoed Gevat
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een speel- verstop- en slaapplekje in de vorm van een houten vaatje.

Goed Gevat is een vaatje dat een ontzettend fijn verstop- of slaapplekje biedt aan de kleine papegaai en parkiet. Stop het vol met papiersnippers en verstop er iets lekkers in om het nog leuker te maken. De basis van het vaatje is vervaardigd van pvc waardoor deze tegen een stootje kan en goed schoongemaakt kan worden. Ook de achterkant kan er gemakkelijk vanaf wat het schoonmaken ervan nog eenvoudiger maakt. 

 
Laat de voorkant voorzien van een gepersonaliseerde tekst en het huisje is helemaal op maat gemaakt voor jouw gevederde vriendje(s).

 

Afmeting:

  • Goed Gevat is 18 cm hoog x 15 cm breed x 24,5 cm diep.