Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Floss Dirk

€ 5,65 € 0,- € 1,19 € 0,- 0% 21% 0% € 6,84

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelFloss Dirk
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papagaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Lekker snuggelen, prutsen en frummelen met touw.

De Floss Dirk is de originele uitvoering van de verschillende Floss uitvoeringen binnen het Floss assortiment en geschikt voor kleine, middelgrote en grote papegaaien. De Floss is een grote bundel henneptouw die in onze werkplaats alvast “voorgepluisd” wordt. Hierdoor ontstaat een heerlijke bundel zacht touw die jouw papegaai zelf verder uit elkaar kan pluizen. Ook kan hij/zij er natuurlijk lekker aan hangen en schommelen.

Een fijne bezigheid, die door het gebruik van henneptouw ook veilig is voor je gevederde maatje.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangpunt): 53 cm