Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Dubbel Dobbel

€ 18,14 € 0,- € 3,81 € 0,- 0% 21% 0% € 21,95

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelDubbel Dobbel
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Waagt jouw papegaai of parkiet graag een gokje? Dan is Dubbel Dobbel het helemaal! Holland Casino is er niks bij.

Dubbel Dobbel is geschikt voor de kleine en middelgrote papegaai en bestaat uit allerlei verschillende vormen en materialen. De houten natuurschijf zorgt voor veel knaagplezier en vormt samen met de gekleurde acryl dobbelstenen en houten klos een leuk geheel waarmee jouw gevederde vriendje zich absoluut gaat vermaken.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 30 cm
  • Dubbel Dobbel is 30 cm hoog en 8,5 cm breed.