Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Cowboy Billy

€ 11,81 € 0,- € 2,48 € 0,- 0% 21% 0% € 14,29

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
model Cowboy Billy
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een stoere cowboy met lange manen.

Cowboy Billy is een mannetje opgebouwd uit houten en acryl onderdelen en heeft een echte hoed op. Deze cowboy was zijn tijd ver vooruit en had al lang haar. Het haar is gemaakt van uitgeplozen henneptouw en biedt veel frummelplezier. De cowboy heeft een vrij groot postuur en is daardoor ook geschikt voor de middelgrote papegaai.

Dit is een limited edition, dus OP=OP!

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 50 cm
  • Breedte speeltje: 22 cm