Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Coco Nuts

€ 33,91 € 0,- € 7,12 € 0,- 0% 21% 0% € 41,03

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelCoco Nuts
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Zo gek als een deur, euh…kokosnoot.

Wil jij jouw grote papegaai een flinke uitdaging bieden? Kies dan voor Coco Nuts, een supergezellige kokosnoot “pop” die door alle grote papegaaien met veel vreugde verwelkomt zal worden. Het hoofdje is gemaakt van een kokosnoot met daarop dikke houten kralen als ogen. Daaronder hangen flinke strengen henneptouw, met lederen, houten en acryl onderdelen om de nodig snaveluitdaging te bieden.

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 65 cm
  • Breedte speeltje: 15 cm