Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Charlie Rups

€ 12,98 € 0,- € 2,73 € 0,- 0% 21% 0% € 15,71

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelCharlie rups
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een gezellige veelkleurige rups die graag met jouw papegaai komt spelen.

Charlie Rups is voor de papegaai die helemaal gek is van wiffle balls, want Charlie zijn hele lijfje er is uit opgebouwd. Extra uitdaging wordt geboden door de houten kraaltjes en acryl bloemschijfjes.

Door de gezellige kleuren, vriendelijke oogjes en grote neus is Charlie een allemans vriendje voor alle middelgrote en kleine papegaaien.

Afmeting:

  • Totale hoogte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 30 cm
  • Breedte speeltje: 24,5 cm