Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bloemenregen

€ 10,15 € 0,- € 2,13 € 0,- 0% 21% 0% € 12,28

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelBloemenregen
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Het lijkt alsof het bloemetjes regent.

De Bloemenregen is dikke schijf natuurhout die met deuveltjes nog uitdagender gemaakt is. Let maar op, binnenkort zie jouw papegaai hieraan hangen. Onder de houten schijf zijn strengen touw gemaakt die helemaal volhangen met acryl bloemetjes, waardoor het lijkt alsof het bloemetjes regent. De bloemetjes bieden uiteraard uitdaging om één voor één verwijderd te worden, maar ook de papegaai die niet sloopt, maar alleen “likt” zal helemaal in zijn/haar sas zijn.

Heb jij zo’n papegaai die uren aan acryl figuurtjes kan “voelen” met zijn/haar tong? Dan is de bloemenregen een perfecte keuze!

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 25 cm
  • Breedte speeltje: 13 cm