Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bamboely

€ 17,28 € 0,- € 3,63 € 0,- 0% 21% 0% € 20,91

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelBamboely
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Bamboely is een bamboe koker met gekleurde houten kralen eromheen gedraaid.

Bamboely is geschikt voor verschillende soorten papegaaien en parkieten en door het zeer sterke bamboe ook bestand tegen de slopers onder hen. Door de vorm is dit papegaaienspeeltje ook geschikt om er wat in te verstoppen (een ander speeltje, wat lekkers, etc.), laat je fantasie de vrije loop en geef je papegaai of parkiet een leuke bezigheid.

 

Afmeting:

  • Totale lengte (Gemeten vanaf de bovenkant ophangtouw): 25 cm
  • Bamboely is 25 cm hoog en heeft een breedte van 8 cm breed