Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Papegaaien logboek (startpakket)

€ 28,10 € 0,- € 5,90 € 0,- 0% 21% 0% € 34,-

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelPapegaaien logboek (startpakket)
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Een superhandig logboek om iedere dag alles over jouw gevederde vriendje in bij te houden.

Papegaaien en parkieten hebben een specifieke verzorging nodig. Het beste is om dit onderdeel van je dagelijkse routine te maken waardoor het een automatisme wordt. Door dagelijks alle belangrijke zaken bij te houden maak je het voor jezelf nog eenvoudiger.
 
Het Papegaaien logboek is een handzame map, waarin je van dag tot dag alles kan bijhouden (niet alleen de voeding en extraatjes, maar ook het gewicht van je vogel, wat je die dag samen gedaan hebt en meer). Ook vind je hierin handige tips en overzicht bladen.
 
In het startpakket zit alles om direct aan de slag te gaan:

  • A5 ordner van mooi natuurlijk linnen, met aan de binnenkant een diagonale insteekmap waar je o.a. de gezondheidsverklaringen etc. in kunt steken.
  • Algemene bladen waarop je alle informatie over jouw gevederde vriendje kunt invullen, zoals:
    • Naam, geboortedatum, geslacht, normaal gewicht, etc.
    • De contactgegevens van de dierenarts, zodat je deze gegevens in geval van nood snel bij de hand hebt en ook iemand die tijdelijk even oppast deze info voorhanden heeft.
    • Ook hebben wij er belangrijke tips aan toegevoegd, zodat ook de oppas altijd de juiste informatie bij de hand heeft.
  • 200 dubbelzijdig gedrukte dagboekbladen, waarmee je een volledig jaar dagelijks alles kunt bijhouden. Heb je een jaar vol? Dan kun je eenvoudig een navulling bijbestellen.
  • Lederen boekenlegger, waardoor je heel eenvoudig de juiste bladzijde in het logboek kunt vinden.

Afmeting:

Ordner en inhoud hebben een A5 formaat.