Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Reageren Maar

€ 5,11 € 0,- € 1,07 € 0,- 0% 21% 0% € 6,18

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelReageren Maar
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Laat het standaard lederen naamplaatje voorzien van je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. Zie hieronder om toe te voegen.

omschrijving

Mini vaasje voor bloemdecoratie.

Met een enkele bloem fleur je ieder ongezellig hoekje in je huis in 1x helemaal op. Heb je bv. een uitgebloeid boeket waar nog wel een bloem in zit, die eigenlijk nog te mooi is om weg te gooien? Of heb je net een heerlijke wandeling gemaakt en een mooie bloem uit het veld geplukt? Hang het aan de wand! 

Ook leuk voor droogbloemen!
 
Reageren Maar bestaat uit een mooie schijf natuurhout met daarin een glazen reageerbuisje. Aan de achterkant is een handig ophanghaakje bevestigd waarmee je het vaasje eenvoudig met een spijkertje aan de muur kan ophangen.

Afmeting:

  • Totale hoogte: 12 cm.
  • Totale diepte (inclusief ophanghaak): 5 cm.
  • Diameter houten stam: 7,5 cm.

De diameter van het hout kan variëren omdat we afhankelijk zijn van de takken die we verwerken.

We streven ernaar om niet teveel van deze maat af te wijken.