Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Foto van de maand

Maak kans op een leuke korting met een foto van je papegaai of parkiet!

Wij vinden het leuk om foto's te krijgen van jullie gevederde vriendjes, dus aarzel niet en stuur ons je beste foto's. Iedere maand selecteren wij onder de inzendingen de leukste foto en publiceren deze op de homepage van onze website en op onze Facebook pagina. Wordt jouw foto geselecteerd als foto van de maand, dan win je een cadeaubon t.w.v. € 5,- te besteden in onze webshop.

Hoe doe je mee:

  1. Vul het deelname formulier in.
  2. Vul bij "beschrijf je vogel(s)" wat aanvullende informatie/bijzonderheden over je vogel in, zoals welk soort het is, welke fratsen hij/zij graag uithaalt, waarom je zo weg van hem/haar bent, etc.
  3. Voeg de foto(s) toe, via uploaden.
  4. Accepteer de voorwaarden en klik op verzenden.

Voorwaarden:

  1. Je mag zo vaak meedoen en foto's inzenden als je zelf wilt.
  2. Iedere 1ste zaterdag van de maand selecteren wij een winnende foto.
  3. De foto wordt gepubliceerd op de homepage van deze website en op onze Facebook pagina.
  4. De winnaar krijgt per e-mail een berichtje (het kan zijn dat onze mail in je spam belandt, dus houd ook deze een beetje in de gaten).
  5. De winnaar ontvangt een kortingscode, voor een eenmalige korting van € 5,- op een bestelling in onze webshop.

Rechten aangeleverde foto's:

Met het deelnemen aan onze "Foto van de maand" actie, geef je ons toestemming om de ingezonden foto's rechtenvrij te gebruiken voor onze communicatiemiddelen (zoals onze website, social media kanalen, etc.). Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat wij jouw foto gebruiken als beeldmateriaal bij een blog of een ander nieuwsartikel, als de foto goed past bij het onderwerp waarover wij schrijven. 

Winnaar van deze maand (juli 2020):

Jacco, de Grijze Roodstaart van Viola. De eigenaresse is dierenfotograaf en Jacco is dus een van haar favoriete oefenobjecten. Jacco is een hele vriendelijke papegaai die graag naar buiten gaat en het verder ontzettend leuk vindt om verstoppertje te spelen (zoals uit de foto ook wel blijkt ;-)).

multiple hp
fields hp
make hp
Deelname formulier foto van de maand
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht