Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wij goan effe noar Geffe

Op zondag 3 september a.s. zijn wij te vinden bij hét Brabants dagje uit. Hier ontdek je het goede landleven, met een vleug nostalgie, meer dan duizend dieren dieren, unieke kinderattracties, interessante demonstraties en een heerlijke streeksfeer met muziek.

Effe noar Geffe draait om ervaren en meemaken. Verspreid over het parcours zijn talloze hobbyisten die hun hobby en ambacht graag tentoonstellen. Er zijn allerlei demonstraties en workshops en ook de Bourgondiërs onder ons komen volledig aan hun trekken. Diverse ondernemers presenteren hun producten terwijl jij naar je favoriete muziek luistert, verder is er o.a. een kinderboerderij, nostalgische kermis, circus, poppenkast, goochelaar en een bakfietsenrace.

Het is dus één groot feest en wij zijn er ook gezellig bij met weer een bomvolle kraam met een aantal nog niet eerder vertoonde nieuwe producten. Dus heb je nog wat nodig voor jouw gevederde vriendje(s), of voor jezelf? Kom dan gezellig even langs!

Wij staan op standplaats nr. 604
(nabij Bejaardenhuis De Heegt aan de Veldstraat 1)

Praktische informatie:

Zondag 03-09-2023
Openingstijden: van 09.30u tot 17.30u
Je kunt je auto het beste parkeren op het parkeerterrein bij Molen De Vlijt aan de Papendijk in Geffen. Volg hiervoor de borden en de aanwijzingen van de organisatie.
Meer informatie: effenoargeffe.nl