Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wij gaan naar de fair!

Van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni zijn wij aanwezig op de Farm & Country Fair in Aalten. Het is de 25ste editie van dit fantastische evenement, dus het belooft een bijzonder weekend te worden.

Wij staan er met een kraam die bomvol zal zijn met speelgoed voor je papegaai en parkiet. Ook hebben we leuke artikelen die je voor jezelf of als cadeautje voor een ander kunt kopen. Maar de focus ligt uiteraard op het verwennen van je gevederde vriendje. We hebben daarom de afgelopen tijd heel hard gewerkt om ons assortiment flink uit te breiden. We zullen al dit nieuws binnenkort ook in onze online shop beschikbaar stellen, maar we moeten oppassen dat we niet door onze voorraad heen zijn voordat de fair begonnen is, dus online moeten jullie nog even geduld hebben ;-)
 
Reden te meer om ons even op de fair te bezoeken! Want je kunt dan ons volledige assortiment live bekijken en lekker snuffelen tussen al dat leuks, we kunnen elkaar face to face ontmoeten én je hebt gewoon een hele leuke dag uit!!
 
Dus wil jij al dat leuke nieuwe spul zien en je papegaai of parkiet verwennen met iets nieuws? Kom ons dan bezoeken op de Farm & Country Fair in Aalten.
 
Voor entreekaarten kun je terecht op de website van de Farm en Country fair.

We zijn te vinden op standnummer 129, dat is in de oranje straat op de fair.

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en hopen jullie allemaal te mogen begroeten in Aalten!
 
Veel liefs van ons allemaal!
 
 
P.S.:
We hebben een speciale eventaanbieding. Je ontvangt standaard 15% korting op je volledige aankoopbedrag als je bij het afrekenen de kortingscode FAIRVIBES2022 vermeldt.

We zijn al begonnen met inpakken van de voorraad.

Loekie zit hier op een prototype van het klimnet dat binnenkort verkrijgbaar is in onze shop.