Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wij gaan naar de Country & Lifestyle fair Zomer Heerlijckheid

Had je geen tijd om ons te bezoeken in Aalten? Niet getreurd! Over een kleine 2 weken kun je onze stand bezoeken in Diepenheim. Wij zijn dan te vinden op de Country & Lifestyle fair Zomer Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo.

Van vrijdag 15-07-2022 t/m zondag 17-07-2022 staan wij bij Kasteel Warmelo met wederom een propvolle stand met super leuk speelgoed voor je gevederde vriendje(s) dat geschikt is voor parkiet tot ara. Maar ook voor jezelf of een leuk cadeautje voor een ander bij je ons aan het juiste adres.

Zo hebben wij bijvoorbeeld de hele toffe Paperjam in verschillende maten, dat gebruikt kan worden om voer of iets lekkers in te verstoppen en biedt tegelijkertijd een leuke uitdaging om het papier dat erin zit eruit te frunniken en versnipperen. Voor Ara's hebben wij bijvoorbeeld de Ara Challenge, daar zijn ze zeker even zoet mee, maar ook de klompendans en Grof Geweld bieden voldoende weerstand aan die grote snavels. En voor de liefhebbers van voetspeeltjes hebben wij de Voetenspelletjes.

Voor de interieur liefhebbers hebben we o.a. onze Namasté plantenhanger, gemaakt met de Macramé techniek en hand gebrande kralen. Kortom, genoeg keuze.

De voorraad is weer aangevuld, dus wij zijn er klaar voor!

Kom je ons bezoeken?

Country & Lifestyle fair Zomer Heerlijckheid
Kasteel Warmelo
Borculoseweg, Diepenheim

Tickets zijn verkrijgbaar op de website van de Zomer Heerlijckheid

We zijn te vinden op standnummer 306, dat is bij het terras onder de bomen.

Tot dan!

Veel liefs van ons allemaal.

 

P.S.:
Ook voor dit event bieden wij weer onze speciale aanbieding. Je ontvangt standaard 15% korting op je volledige aankoopbedrag als je bij het afrekenen de kortingscode FAIRVIBES2022 vermeldt.

Pretbekje gaat ook weer mee!

Pretbekje gaat ook weer mee!

Schommelduo

Schommelduo