Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Verhuizen

Vandaag is het zover, onze locatie in Limburg gaat verhuizen! Want ook hier wilden we wel wat extra ruimte creëren voor opslag en voor de productie van onze artikelen. Daarnaast was het verkrijgen van extra kantoorruimte een belangrijk onderdeel van deze exercitie, want vanuit Limburg doen wij eigenlijk al onze administratieve, organisatorische en marketing werkzaamheden. Dus gingen we op zoek naar een geschikte locatie, waar buiten het woonhuis voldoende ruimte was om onze wensen te vervullen. En die zoektocht duurde niet heel lang, want al vrij snel kwam er een geschikt pand voorbij, een woning met aangelegen garage en loods. We hoefden er niet lang over na te denken en ondernamen snel actie.
 
Maar dan ben je er nog niet…nee dan begint het feestje eigenlijk pas. Er moet vanalles geregeld worden en dan komt het allerergste, het inpakken en verhuizen. Wat een werk is dat zeg! Wij zullen er in ieder geval geen hobby van maken! Maar vandaag is de grote dag dus aangebroken, alles zit in dozen en is opgesteld voor de verhuizer om op te komen halen. Ook de vogels zijn “ingepakt” en wachten in hun vervoerskooitjes braaf tot zij aan de beurt zijn om te vertrekken naar het nieuwe huis. De verhuizers zijn met 4 man sterk en de vogels kijken dus hun ogen uit. Wat zijn die mannen en dame toch allemaal aan het doen? En wat maken ze een hoop herrie? Interessant hoor!
 
Uiteindelijk besluiten we dat 1 van ons alvast naar het nieuwe huis gaat, we zitten toch alleen maar in de weg. Dan kunnen de vogels alvast eens even in het nieuwe huis rondsnuffelen en op hun gemak kijken hoe het vrouwtje achter de laptop verder gaat met haar werk, alsof er verder niks aan de hand is (op een kleed op de grond wel te verstaan, maar ach…je moet wat over hebben voor de zaak ;-)).
 
Nu is het dus wachten totdat alle spullen in het nieuwe huis staan en dan kunnen we beginnen met uitpakken. Daarna staan ons nog veel werkzaamheden te wachten, want de werkplaats moet nog ingericht worden en het kantoor heeft nog niet eens een wand of een goede vloer. Nog even bikkelen dus, maar het begin is er.
 
De vogels krijgen in ieder geval een heel mooi plekje in het nieuwe huis. De speelbomen passen mooi in het gedeelte dat we daar voor in gedachten hadden, dus dat is helemaal top.