Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Snoeppotje

€ 15,16 € 0,- € 3,18 € 0,- 0% 21% 0% € 18,34

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelSnoeppotje
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het standaard lederen naamplaatje voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in), of van je eigen vogel en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Maak het jouw gevederde vriendje moeilijk om iets lekkers te vinden.

Plaats iets lekkers of een klein speeltje in het Snoeppotje en biedt je Papegaai een leuke uitdaging. Om hieraan te kunnen komen moet hij/zij moet eerst het dekseltje omhoogschuiven, dit wordt expres moeilijker gemaakt door het stugge henneptouw. Ook kan het dekseltje door het touw niet naar beneden gegooid worden, wat het weer lastiger maakt om het lekkers of het speeltje er in 1x uit te halen. Je papegaai krijgt hiermee dus een leuke bezigheid voorgeschoteld.

Actief zoeken naar wat lekkers of iets leuks, zorgt voor een goede stimulans van het natuurlijk gedrag en voorkomt verveling.

Dit is een limited edition, dus OP=OP!

Afmeting:

  • Totale lengte (gemeten vanaf bovenkant ophangtouw): 24 cm
  • Houten potje: 5,5 cm hoog x 6 cm breed