Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Tijdschriften hanger (S)

prijs op aanvraag

eigenschappen

merkDe Papegaaienwerkplaats
modelTijdschriften hanger (S)
leveringAlle artikelen van De Papegaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, het kan daarom enkele dagen duren voordat de bestelling gereed is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 week bij jou thuis te kunnen leveren.

specificaties

Alle artikelen van De Papagaaienwerkplaats worden met de hand vervaardigd, hierdoor kan het zijn dat er kleine afwijkingen zijn in het artikel dat je ontvangt t.o.v. het artikel dat op de foto is afgebeeld.
Personalisatie mogelijk
Je kunt het lederen gedeelte van dit artikel laten voorzien van eigen tekst, een leuke kreet, je eigen naam, die van een vriend(in) en maak het artikel helemaal persoonlijk en uniek. De personalisatie kun je in het winkelmandje toevoegen.

omschrijving

Hang je tijdschrift aan de wand.

Een andere manier om je favoriete tijdschrift te bewaren, dan in de tijdschriftenmand? Rol het op en hang deze aan de wand met onze superleuke tijdschriften hanger.

De tijdschriftenhanger S is gemaakt van een lederen band, die bevestigd is aan een mooie schijf natuurhout. Aan de achterkant van de schijf is een handig ophanghaakje bevestigd waarmee je de tijdschriftenhanger met een spijkertje aan de muur kunt ophangen.

Afmeting:

  • Totale lengte: 31 cm.
  • Totale diepte (inclusief ophanghaak): 3 cm.
  • Diameter: 8,5 cm.

De diameter van het hout kan variëren omdat we afhankelijk zijn van de takken die we verwerken.

We streven ernaar om niet teveel van deze maat af te wijken.